Fulfilment diensten voor zowel webshops als groothandels.

TwenPack

TwenPack biedt professionele fulfilment diensten voor zowel grote als kleine webshops en groothandels. Vanuit een brede expertise en een goed ingerichte thuisbasis. TwenPack is onderdeel van de Twentepoort Groep.

Voor onze fulfilment diensten beschikken wij over moderne, ruime  warehouses, die volgens alle geldende normen beheerd en bewaakt worden. Strategisch gelegen in het oosten van het land; op steenworp afstand van de A1 en slechts enkele kilometers van Duitsland verwijderd. Met maatwerkoplossingen op het gebied van Value Added Logistics voegen wij daadwerkelijk waarde toe aan jouw organisatie.

Dat doen we zowel permanent als tijdelijk. We verzorgen je e-logistics dus ook wanneer je binnen je supply chain te maken krijgt met seizoensartikelen, tijdelijke onderbezetting, etc. Ons team van de afdeling Pick & Pack is flexibel inzetbaar.

Zij verpakken en verzenden uw goederen op de afgesproken manier, binnen de cut-off tijd, realtime te volgen in ons WMS-systeem. Zo kun jij je richten op je corebusiness. Een geruststellende gedachte, vertrouwd dichtbij.

Uiteraard zijn al onze medewerkers in het bezit van een geldige VOG-verklaring. De logistieke medewerkers hebben tevens een geldige hef- en reachtruckcertificering.TwenPack

Vijverweg 2

7641 LH Wierden

+31 854 848 686

E-mail  

TwenPack