Bedrijven

 

Twentepoort Logistiek

Twentepoort Logistiek verzorgt dagelijks transport naar Oost-Europa en Centraal-Azië. We beschikken over een hoogwaardig netwerk van gespecialiseerde transporteurs, die volledig voldoen aan onze extreem hoge kwaliteitseisen. Naast regulier wegvervoer van gepalletiseerde goederen verzorgen we tevens koel- en vries transport en speciaal transport/exceptioneel vervoer. 
Lees meer . . .

 

Twentrex

Twentrex is gespecialiseerd in het ‘just-in-time’ afleveren van uw urgente leveringen. Dagelijks organiseren wij internationale koerier- en expresszendingen voor de zakelijke markt. Vaak via de weg, maar als de situatie daarom vraagt ook via luchtvracht. Indien noodzakelijk organiseren wij een combinatie van beide modaliteiten. Maar altijd Just-in-Time geleverd.

‘Twentrex today, delivery tomorrow’.
Lees meer . . .

 

TwenPack

TwenPack biedt professionele e-logistics en e-fulfilment diensten en beschikt over moderne, ruime warehouses, die volgens alle geldende normen beheerd en bewaakt worden. Strategisch gelegen in het oosten van het land; op steenworp afstand van de A1 en slechts enkele kilometers van Duitsland verwijderd. Met maatwerkoplossingen op het gebied van Value Added Logistics voegen wij daadwerkelijk waarde toe aan jouw organisatie.
Lees meer . . .

 

 Cargorilla Logistics

Cargorilla verzorgt dagelijks transport binnen geheel Europa en ver daarbuiten! Zowel complete partijen, groupage-zendingen als spoedladingen. Wij beschikken over een uitgekiend netwerk van de beste transporteurs, gespecialiseerd in het veilig en tijdig vervoeren van uw goederen. Bij Cargorilla bent u tevens aan het juiste adres voor wereldwijde lucht- en zeevracht, alsmedewarehousing, op- en overslag faciliteiten en Value Added Services. Cargorilla, thuis in geheel Europa en ver daarbuiten!
Lees meer . . .

 

Koeriersdienst Overijssel

Koeriersdienst Overijssel organiseert dagelijks koeriersdiensten en spoedtransporten binnen geheel Europa! Ongeacht het soort goederen of de bestemming. Wij beschikken over een uitgekiend netwerk van de beste koeriers en spoedtransporteurs, gespecialiseerd in het veilig en Just-in-Time vervoeren van uw goederen. Alle door ons ingezette koeriers en spoedtransporteurs worden continu door ons gescreend en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die wij stellen. Koeriersdienst Overijssel, dagelijks thuis in geheel Europa!
Lees meer . . .

66
Bedrijven